30. dubna 2024, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Vyrazte na výjezd do Opavy! Zápas se přesunul na 12. května

Chcete vidět fotbalisty Vyškova a podpořit je na venkovní půdě? Perfektní přiležitost se naskytne už velice brzy! Fanouškovská skupina Fanatici z Vyškovska připravuje výjezd na 28. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, které se uskuteční o den později oproti původnímu rozpisu – a to v neděli 12. května od 17.00 v Opavě.

Hráči MFK se v posledních zápasech rozjeli a nepochybují, že slibnou formu udrží také do nadcházejících utkání. A vy můžete být u toho! Na neděli 12. května se přesunulo střetnutí Vyškova s Opavou, na něž pořádají fanoušci výjezd autobusem.

Odjezd bude ve 12.30 od Rostexu, případně druhá zastávka autobusu bude ve 12.40 na Dukelské. Samotné měření sil potom začíná od 17 hodin v Opavě. Celková cena výjezdu činí 450 korun na člověka, v ceně je vstupenka a samotná cesta (100 + 350 korun).

Pokud máte zájem vycestovat ven a podpořit vyškovský tým, hlaste se na pobočce Infos na ulici Dobrovského ve Vyškově. Minimální počet přihlášených je 35 osob. Fanatici z Vyškovska dále vzkazují, že dress code je bílá barva. V autobusu si navíc budete moci zakoupit triko za 200 korun.

V případě jakéhokoliv dotazu nám napište na fanaticizvyskovska@email.cz.

Více
Více
Více
Více